Jan 16/2024

heading_title

A függönyök és sötétítő függönyök kiválasztása az otthonunk díszítésének fontos része. Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány tippet, amelyek segíthetnek a vásárlás során.

A függönyök és sötétítő függönyök felfüggesztési módjai között számos lehetőség áll rendelkezésre. A függönyök és sötétítő függönyök stylingolásának legnépszerűbb módja közé tartozik a ráncolás, ezek közül is a ceruzás és a csokros ráncolás, a körbeszegés és az egyszerűbb összekötések. De felhelyezhetők bújtató móddal, ringlik vagy a rúdra húzható pántok segítségével .

A függönyök és sötétítő függönyök anyaga is fontos szempont. A poliészter nagyon népszerű függönyanyag, mivel tartós, és elérhető áron beszerezhető. Ezért ha könnyen kezelhető függönyt szeretne, ami azt is kibírja, ha a gyerekek ráncigálják, netán a macska lóg rajta, ezzel biztosan nem lő mellé .Pl:Príma voile vagy Lukrécia függönyünk .A bársonyos velúr sötétítő függönyök rendkívül népszerűek vonzó megjelenésük és könnyű súlyuk miatt, ezért könnyen kezelhetőek például felakasztáskor, könnyen elférnek a kisebb mosógépekben és szárítókban is, a puha anyag pedig a meghittség és az otthonosság érzetét adja a helyiségeknek .Pl:Velluto sötétítő függönyünk.

Remélem, hogy ezek a tippek segítenek a vásárlóinknak! Ha további kérdése van, ne habozzon feltenni őket!